Üdvözlet!

Üdvözöllek kedves látogató az én kis világomban! Az oldalamat azért hoztam létre, hogy minél több mindent megoszthassak veletek a nagymacskákról és a természetről. Nagyjából 7 évvel ezelőtt vált szenvedélyemmé a honlapszerkesztés és kisebb mélypontokkal, hoszabb zárásokkal cifrázva éveimet most újra megpróbálom visszaállítani oldalam régi fényét. Ha bármi kérdésetek, kérésetek, kívánságotok van nyugodtan írjatok, nem fogom leharapni senkinek a fejét! ^^ Rólam, mint szerkesztőről, amit a legfontosabb tudni, hogy Anettnak hívnak. :D 19 éves egyetemista vagyok, aki nagy lendülettel éli a kis életét! :)

----------------------

¤ Home ¤

¤ Macskák ¤

¤ Természet ¤


Itt az oldal kabalája! ^^ Kattoljatok rá, hogy fejlődjön! :P

 
Kreatív sarok

 
Cserék

Ha ki szeretnél kerülni ide, akkor írj nekem chatbe! Ide szinte bárki kikerülhet.

Csere ellenőrzés havonta!
Legutóbb frissítve: 2017.10.12.

 
Adatok

Cím: A természet macskái

Szerkesztő: Anett

Téma: macskafélék, természet, egyéb érdekességek

Mottó: "A tigris olyan,mint én: Ragadozó"

Ajánlott felbontás: 1366 x 768 (ez az én gépem felbontása, így ehhez igazítom a kódokat, képeket)

Ajánlott böngésző: Google Chrome

Nyitás: 2012. március 09.

CSS by: CSS kódok + saját alakítások

Elérhetőségek: 

micaanett@gmail.com


megszűnt oldalak

Ahol minden elkezdődött: tiger.sokoldal.hu

Nyitott: már nem tudom (2010-ben valamikor)

Zárt: 2011. április 20.

Ahol minden folytatódott: tigrisek-vilaga.elivepage.com

Nyitott: 2011. április 25.

Zárt: 2012. február 27.

 
Mancsok
Indulás: 2012-03-09
 
Friss Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Hallo---weeeeeen! :D

Anett  2014.11.02. 11:54

Naah gyerekek, bocsi a késedelemért, de itt voltak a szünetben uncsitesóim és ezért nem igen kerültem gépközelbe, mert volt elég elfoglaltságunk. :) De én szerintem eddig ez volt talán a legjobb őszi szünetem. :D Alkotgattunk egy csomót, meg kirándultunk és apum elkezdett tanítani engem gitározni!! Sajnos holnap már megint suli, de remélem hamar itt lesz a téli szünet. Most meg az alkotásokon felbuzdulva, kicsit átalakítgattam az Alkossunk! részt, illetve azon belül az Ajándék ötletek részt. :) Új cikk (egyelőre) nem került (még) bele, de remélem hamarosan tudok rá sort keríteni. :) Viszont hoztam ismét egy nagymacskás érdekességet illetve egy újabb hírt a Budakeszi Vadasparkból. :)

x Miért világít a macskák szeme?

Átalakítás történt a következő helyeken:

x Alkossunk!
x Ti Ötleteitek!
x Ajándék ötletek

No és persze Csabit sem hagyhatjuk ki. ;P

Csabi, a csodálatos!

"Aki nem látta még élőben Csabit, annak fogalma sem lehet arról, hogy milyen a valódi szépség. Mintha tussal rajzolták volna körbe az orrát, és a bajusz-tartóját bizonyára külön művész pöttyözte ilyen fenségesre…"

Bővebben...

Nos gyerekek ennyi lenne. :) Sajnálom, hogy nem tudtam olyan sokmindent hozni a szünetben, de ez most így jött ki. De majd igyekszek. :) 

További Szép Napot mindenkinek! ^^

Villámlátogatás:)

Anett  2014.10.10. 13:47

Sziasztok! :D Nah ugye mára ígértem nektek ezt-azt úgyhogy ez nem is marad el viszont rövidre fogom, mert van még rengeteg dolgom. :P Ismét hoztam nektek egy kis érdekességet a nagymacskákról, illetve hoztam még egy cikket a Természet menübe, ezúttal Amerikáról. Valamint még egy-két hírecskét a nagyvilágból. :)

x Mely macskák tudnak úszni?
x Dél-Amerika (Folyók ÚJ!)

Most azért, hoztam csak kettőt, mert nem nagyon volt még időm többet megírni és mivel szerintem leghamarabb őszi szünetben lesz időm így addig még nem akarom kifogyasztani teljesen a tartalékaimat! :D És akkor a hírek pedig itt volnának. Ezek még nyári hírek, de csak nemrég találtam őket meg, de ettől függetlenül érdekesek és aranyosak! :)

20 éves lett Hubert, a hiúz!

"A vadon élő hiúzok átlagosan 13 évig, fogságban tartott példányok ennél tovább is élhetnek. Így igazi szenzációnak számít, hogy a Budakeszi Vadasparkban élő hiúz idén májusban betöltötte a 20. életévét! Hubert, vagy ahogy mindenki becézi: Hubi, a szakszerű tartási körülményeknek, a lelkiismeretes gondozásnak és az őt körülvevő sok-sok szeretetnek köszönheti remek fizikumát!"

Bővebben...

Csabi hiúz megérkezett a Budakeszi Vadasparkba!

"Puha mancsaival, csodásan pöttyözött bajusz-tartójával és két, pamaccsal díszített fülével azonnal belopta magát a szívünkbe. Érkezése problémamentesen zajlott, a kifutót már birtokba is vette. Csaba jött, láttuk és marad."

Bővebben...

No gyerekek, hát most nem nagyon van időm sztorizgatni, de legközelebb ígérem mesélek nektek, de most megyek cserkészetre és utána konfi táborba és majd csak vasárnap érek haza. :P Nagyobb friss nem tudom mikor lesz, de majd igyekszek. Addigis legyetek jók és olvasgassátok, ami van! :D

További Szép Napot! :D

Évkezdés. Szint: mesterfok!!

Anett  2014.09.23. 18:34

Sziasztok! No neharagudjatok, hogy így eltűntem "kicsit", de kicsit durvábban kezdődött ez az év mint ahogy azt hittem. Szóval eléggé el vagyok havazva sokmindennel. De azért nem szeretném elhanyagolni az oldalt. Észrevehettétek, hogy azért ha nagy frissel nem is, de egy kis aprósággal néha felbukkantam ott a jobboldali kis dobozkában. :) Mivel holnap szünnap van (legalábbis a mi sulinkban xd) így lehet, hogy ismét neki esek a jól bevált taktikámnak, vagyis felhalmozok megint egy jó adag cikket, mert ugyan még nem fogytam ki a nyári tartalékaimból, sosem tudhatom, hogy mikor lesz legközelebb időm rá. :) Most arra az elhatározásra jutottam, hogy rátok zúdítok egy naaagy frisszuhatagot, amiből elcsemegézhettek egy darabig. Lássuk mi is van a tarsolyomban...

x Védett növények
x Madarak

x Európai tavak és folyók
x Európai vizek növényvilága
x Édesvízi halak Európában

x Európa erdeinek állatvilága

No tessék parancsolni! :) Nem tudom sajnos biztosra mondani, hogy mikor jövök legközelebb ugyanis bármikor bármi közbejöhet, ami általában be is szokott következni és jól keresztülhúzza a számításaimat. De azért, majd igyekszek. :)

U.I.: Rájöttem, hogy van egy ilyen nagyon hasznos kis valami a gportálon mégpedig az, hogy meg tudom azt is csinálni, hogy előre megírom ide a főoldalra a nagy frisset és beállítom, hogy napokkal később rakja csak ki. :D Lehet, hogy ezt majd alkalmazni fogom, de csak olyan frisseknél, amikor nem az oldalra hozok valamit, hanem a nagyvilágból kerítek új híreket, amiket csak így itt a főoldalon megosztok. :)

Nah gyerekek További Szép Napot mindenkinek és sok kitartást a sulihoz! ^^

Földközi-tenger :P

Anett  2014.09.06. 15:19

Nah sziasztok! :)) Nagyon úgy néz ki egyenlőre, hogy csak hétvégente lesznek frissek, illetve csak akkor lesz hétköznap friss, ha mondjuk szünnap van vagy véletlenül kevés a lecke. xdd Szóval mára hoztam nektek egy pár cikket a Földközi tengerről. Ezeket megtaláljátok a Természet --> Európa --> Vizek résznél :))

x Vizek (A Földközi-tenger ÚJ!)
x Sziklás tengerpartok
A homokos tengerfenék és a tengeri algamezők

Ezen kívül készültem egy kis garfikai frissel is, mert ha csak jövőhétvégén jövök legközelebb, akkor gondoltam, hogy most egy kicsit több holmit hozok! :D Most is hoztam nektek pár ajtótáblát, illetve készülőben vannak még órarendek, de azokat majd a nap folyamán kirakom apró frissbe.

x Ajtótáblák

No gyerekek ennyit a frissekről! :)) Aztán most megyek oszt megírom a leckét, ami még van, hogy ne kelljen vasárnap foglalkoznom vele. xd

További Szép Napot! :))

Első nap a suliban...

Anett  2014.09.01. 17:43

Sziasztok! ^^ Nah gyerekek ma volt az első suli nap!!! Erre mindjárt visszatérek, csak hát előbb a frissek. :D Mivel már rég vettem kezelésbe a grafika menüt ezért most azzal is foglalkoztam kicsit. Hoztam nektek ezúttal ajtótáblákat. Itt most ne olyan gagyi kilincsre akaszthatós, folyton leeső ajtótáblára gondolok, amit senki nem vesz észre, hanem olyanra, amit esetlen celluxal vagy ilyesmivel fel tudtok erősíteni az ajtótok közepére, hogy mindenki jól lássa. :D Ez most tigrises.

x Ajtótáblák

Egy ilyen táblacsomagba négyféle feliratos van, amiket láthattok a linkre kattintva. De itt át is térnék a másik frissre, ami az volna, hogy bekerült a grafikai részlegbe egy új "szolgáltatás" mégpedig a rendelés. Ezentúl ha valakinek nem tetszenek az alapcsomagok, akkor lehet személyreszabottat kérni. Bővebb infromációk itt:

x Rendelés

Most ennyivel tudtam nektek kedveskedni. :) Na igen szóval ma volt az első iskolanap. xd Először arra gondoltam, hogy írok nektek egy hosszabb élménybeszámolót, de aztán meggondoltam magam, mivel egyrészt az sokáig tartana, másrészt valószínű nem mondanék semmi újat elvégre ez a mai nap semelyik diáknak nem volt egy átlagos nap és szerintem mindenki litániákat tudnak mesélni arról, hogy milyen érdekességek történetk ma. :D Röviden azért mesélek egy kicsit. :) Ez az év most nagyon fontos lesz számomra mivel 11.-be léptem és ez az érettségi éve előtti év, de ez is beleszámít nagyon sokmindenbe. Ráadásul most nagyon sok változás ment végbe az iskola életébe, ugyanis a suli udvarra a nyáron építettek egy hatalmas tornatermet, aminek hamarosan lesz a megnyitója, de még vannak vele munkálatok. A másik, hogy ismét új tanáraink vannak, amikből az egyik tanítani is fog minket. A mi osztályunkról annyit kell tudni, hogy elég szerencsétlen sorsunk volt eddig, mivel nálunk a suliba úgy van hivatalosan hogy 5.-8.-ig van egy ofőnk és 9.-12.-ig egy másik. No most az igaz, hogy 9.-be mi új ofőt kaptunk, de az elment úgyhogy 10.-be is új ofőnk volt, akit meg kirúgtak szóval idén ismét, egy új ofővel gazdagodtunk. :D A tavalyi évhez képest az idei nagyon jónak ígérkezik, ugyanis a tavalyi magyar, német/ofő és ofőhelyettes tanárunk az katasztrofális volt, de idén mindenből új van és a suli legaranyosabb tanárait kaptuk. :D Valamint egy nemrég felújított teremmel és majdnem (xd) egy új osztálytárssal is gazdagodtunk. :D Ami még elég furcsa felállás lesz az idén az az, hogy az öcsémet is felvették a mi sulinkba és a szomszédos terembe került, oda mellém. xd Hát kíváncsi leszek, hogy hogy lesz ez. Én már elég jártas vagyok a suli ügyeibe ugyanis ez lesz már a hetedik évem ebbe a suliba, az öcsémnek viszont az első, szóval majd valamilyen úton módon át kell rá ruháznom a tudásomat és a tapaztalataimat. xdd De szerintem meg lesz oldva. :D No most egyenlőre ennyit meséltem erről a drága suliról! :D

!! Amit viszont rendkívül kiemelnék az az, hogy mivel ez - mint említettem - a 11, iskolaévem és ez nagyon fontos mind az érettségi, mind a továbbtanulás, fakultációk szemontjából, így az iskola számomra az elsődleges és nem a honlapom! Amíg úgy tudom szerkeszteni, hogy egyensúlyba van a tanulással és nem megy a rovására addig szerkesztem, de amint visszaesés van a suliba vagy pótolni való, abban a pillanatban a suli fog fontosabbá válni és ne csodálkozzatok, ha netán lesznek kimaradások. Ne aggódjatok nem fogok szó nélkül eltűnni, mindig jelezni fogok ha ilyesmire lehet számítani. !!

További Szép Napot és jó tanulást mindenkinek!! ^^

Kreatív sarok

Anett  2014.08.29. 20:26

Sziasztok! :D Mint ahogy említettem tán az előző frissben, érkeztem némi kis újítással az oldalon. Bal oldalon az bemutatkozó modul alatt megjelent a Kreatív sarok modul. Itt két ikont láthattok, amelyből egyenlőre még csak az Alkossunk! működik, a Macskonyha még szerkesztés alatt áll. Az Alkossunk!-ba beraktam a koszorú készítés cikket is, ami ezelőtt a kitekintőbe porosodott, illetve bekerült mégegy cikk, ami kicsit talán az iskolára hangol bennünket. Ez a cikk pedig nem más mint a "Hogyan készítsünk egyedi füzetborítót?". Mikor éppen nem cikkel vagy grafikai vagy más frissel érkezek, akkor várhatóak ilyen kis kreatívkodások, amik talán nektek is ihletet adnak a kézműveskedéshez. Az Ajándék ötletek című, szintén a kitekintőben porosodott cikket szintén áthelyeztem ide, de még nincs berakva ugyanis arra ráfér egy kis átalakítás, de a napokban igyekszem visszatölteni. :)

x Alkossunk
x Hogyan készítsünk...
x Hogyan készítsünk egyedi füzetborítót?

Emellett észrevehettétek, hogy egy kicsit átrendezgettem a modulokat, mert az egyik oldal tele volt mindenfélével a másik oldalon meg négy modul ha volt. xd Nah gyerekek most ennyi, örülök, hogy ezt sikerült végre megcsinálnom. :) Majd a következő frissnél írok esetleg élménybeszámolót is, de mostmár este van és nincs hozzá kedvem. xdd

További Szép Estét! :D

Egy kis éjjeli friss :D

Anett  2014.08.26. 23:12

Sziasztok! Mivel a héten itt van nálunk unokatesóm így napközbe nemigen kerülök géphez, ezért most ez ilyen kis éjjeli friss lesz, bár már nem vagyok annyira friss. (Szóvicc haha xdd) Most az Atlanti-óceánról hoztam egy-két rövidke cikket. :) (Természet --> Európa --> Vizek)

x Atlanti-óceán
x A partvidék

Ezen kívül majd a napokba szeretnék valami mást is hozni, ami kicsit ilyen extrának számítható be, hogy ne unjátok, hogy mindig csak ilyen unalmas cikkeket hozok. xd Remélem összejön, amit szeretnék bár az is előfordulhat, hogy csak a hétvégén lesz rá időm. :))

Gondolom ti se várjátok már a sulit. xdd Majd még egy-két olvasónaplót feldobok, hátha esetleg szüksége van rá valakinek illetve ha van időm, akkor órarendeket, esetleg füzetborítókat is kaphattok. :D

További Szép Estét mindenkinek! ^^

Új dizájn! :D

Anett  2014.08.23. 15:32

Sziasztok! Végre rávettem magam egy új dizájnra! :D Sajnos nem tudtam nagyszabású változásokat hozni, mivel öcsém már egy ideje könyörög, hogy hadd kapja vissza a nagy gépet, én meg a kis lapotopon nem nagyon tudok sokmindent csinálni képszerkesztés ügyben, így most csak gyorsan egy fejlécet dobtam össze illetve a ccst köszönöm szépen a LindaDesign-nek. (Alább az Adatok oldalmodulban fel van tüntetve a ccs forrása!)

Ma még az apró frissekben feltűnhetek! :D Illetve mivel nemsokára iskola van így ajánlom mindenkinek a Grafika menüt, ahol hasznos dolgokat találhattok sulikezdéshez és még előfordulhat, hogy hozok oda holmit, amennyiben sikerül kiismernem a pixlr online képszerkesztőt mivel photoshop nincs a laptopon. :)

További szép napot mindenkinek! ^^

Segítség sulikezdéshez

Anett  2014.08.20. 14:44

Sziasztok! Hát igen sajnos elért minket is az a szomorú hír, hogy 2 hét van már csak hátra a nyárból. Emiatt is gondoltam úgy, hogy előfordulhat, hogy többetekek olvasónaplót kéne írni néhány kötelezőből és, hogy megkönnyítsem a dolgotokat felrakok párat azokból az olvasónaplókból, amiket anno én írtam. A fogalmazásuk elég gyatra mivel ezeket 4-5 évvel ezelőtt írtam, de alapul szolgálhatnak és a segítségetekre lehetnek! :)

Legutóbb a Robinson Crusoe-t hoztam, most meg két másikat és ezeket a My World --> Könyvek --> Olvasónaplók, rövid tartalmak, kötelezők menüben találjátok. :)

x Gárdonyi Géza: A láthatatlan ember
x Szabó Magda: Abigél

Illetve egy kis ínyencségnek hoztam még 25db chat ikont. (nagymacskák, egyéb állatok és varázslények témában)

x Chat ikonok

Remélem mindenkinek jól telik a nyara és mindenki próbálja meg jól kihasználni a hátralévő időt! :D

Tovébbi szép napot! ^^

Andok hegylánc

Anett  2014.08.17. 09:41

Sziasztok! :D Na hazatértem a nyaralásból, ami nagyon szuper volt! :)) És ahogy ígértem, hoztam nektek egy-két cikket, ami nem másról szól, mint az Andokról és annak állatvilágáról. Megtaláljátok a cikkeket a Természet -> Amerika -> Galapagosz menüben, vagy az alábbi linkekre kattintva. :D

x Galapagosz (Andok ÚJ!)
x Andok - Állatvilág

Cikkekről ennyit! :) Ezen kívül a friend sites rész frissült még, és valószínüleg apró frissre is számíthattok a továbbiakban. Remélem mindenkinek jól telt a nyara, én most elköszönök aztán később jelentkezem! :D

További Szép Napot!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Kiemelt hirdetések

- nincs aktuális kiemelt hirdetés -

 
Apró frissek

KÉPREGÉNY! Hogyan halt ki 3 tigris faj: KATT

(2017.02.17.)

 
Navigation
 
Chat

¤ Chat ikonok ¤

Lehetőleg kultúrált körülmények között folyjon a társalgás! :)

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
S.O.S.Adományvonal a hiúzokért

Most egyetlen hívással vagy SMS elküldésével segítheted a WWF munkáját! 

 

 
V.A.J.

- jelenleg nem jelentkeztem semmilyen versenyre -

 
Kitekintés
 

 

 

CSS Codes


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok