Üdvözlet!

Üdvözöllek kedves látogató az én kis világomban! Az oldalamat azért hoztam létre, hogy minél több mindent megoszthassak veletek a nagymacskákról és a természetről. Nagyjából 8 évvel ezelőtt vált szenvedélyemmé a honlapszerkesztés és kisebb mélypontokkal, hoszabb zárásokkal cifrázva éveimet most újra megpróbálom visszaállítani oldalam régi fényét. Ha bármi kérdésetek, kérésetek, kívánságotok van nyugodtan írjatok, nem fogom leharapni senkinek a fejét! ^^ Rólam, mint szerkesztőről, amit a legfontosabb tudni, hogy Anettnak hívnak. :D Egy 20 éves fiatal leányzó, aki nagy lendülettel éli a kis életét! :)

----------------------

¤ Home ¤

¤ Macskák ¤

¤ Természet ¤


Itt az oldal kabalája! ^^ Kattoljatok rá, hogy fejlődjön! :P

Kis kabalánk jelenleg kórházban van, nemsokára műtik, az is lehet, hogy újra kell éleszteni! :( Amint hírt kapok róla, írok!

 
Kreatív sarok

 
Cserék

Ha ki szeretnél kerülni ide, akkor írj nekem chatbe! Ide szinte bárki kikerülhet.

Csere ellenőrzés havonta!
Legutóbb frissítve: 2018.01.25.

 
Adatok

Cím: A természet macskái

Szerkesztő: Anett

Téma: macskafélék, természet, egyéb érdekességek

Mottó: "A tigris olyan,mint én: Ragadozó"

Ajánlott felbontás: 1366 x 768 (ez az én gépem felbontása, így ehhez igazítom a kódokat, képeket)

Ajánlott böngésző: Google Chrome

Nyitás: 2012. március 09.

CSS by: CSS kódok + saját alakítások

Elérhetőségek: 

micaanett@gmail.com


megszűnt oldalak

Ahol minden elkezdődött: tiger.sokoldal.hu

Nyitott: már nem tudom (2010-ben valamikor)

Zárt: 2011. április 20.

Ahol minden folytatódott: tigrisek-vilaga.elivepage.com

Nyitott: 2011. április 25.

Zárt: 2012. február 27.

 
Mancsok
Indulás: 2012-03-09
 
Haza akarok menni! - Lüszi története

Ezt a történetet, Lüszi írta egy versenyre még a régi honlapomon.

Haza akarok menni!

Borongós idő volt Afrikában. A tesóim összebújtak, hogy a húgomat, Selly-t [Szellit] melegítsék. Én ültem a bozót szélénél, és a gnúkat figyeltem, ahogy Anya vadászik. Mennydörgött, a nagy dombon, egy hím oroszlán alakját vettük észre, az oroszlán idegen volt... Anya megragadta a tesóimat, s szépen egyenként az odúba vitt minkez, csak Engem felejtett ott... Anya tesója Kloé megragadott, és az odúhoz vitt. 

- Köszönöm! - boldog voltam, hogy nem kerültem az idegen oroszlán karmaiba. Anya bentebb tolt az odúban, majd kimentek Kloéval beszélgetni. Mi aludtunk. Másnap reggel, egyedül ébredtem, egy bozótosban. Láttam három árnyat, amiknek sörényük volt, de nem olyan, mint az oroszlánoké. Hiéna volt. A hiénák közelebb egyre jöttek. Remegtem.

- Félsz kölyök?! - Kérdezte az egyik. 

- Ne..ne..nem! - Dadogtam, egyértelmű volt, hogy félek, hisz csöpp kis oroszlán voltam. Nyöszörgést hallottam, Sellyét.

- Selly! - Kiáltottam, - MINDEN RENDBEN??! - Ordítottam kétségbeesetten. 

- Halgass! A tesódnak nincs baja... egyenlőre. - Fejezte be a mondatát a hiéna. Elmentek vadászni, engem és Selly-t pedig egy nagyobb odúba vittek, ahol minden tele volt hiénával. 

- Selly, nem lesz baj. Itt vagyok, jó? - Kérdeztem.

- Igen, Max, csak, félek... egy, picit. - Mondta, és hozzám bújt.

- Aludj, jó? Nem lesz gond, Én majd őrködöm! - Mondtam büszkén.

- Jó. - Felelte, és aludt. Reggelre nagy meleg lett. Egy hiéna sem volt az odúban.

- Selly, gyere, megszökünk! - Suttogtam.

- Éjjen! - Suttogta. Kimentünk az odúból. Az odú előtt, egy ember állt, bizonyára valami hiéna megfigyelő lehetett. Hirtelen megfogta Selly-t, majd Engem is.

- Hát... Ti mit kerestek itt? Megtámadhatott volna Titeket a hiéna! Nálam biztonságban vagytok! - Mondta, miközben berakott, a négy guruló lábú szörnybe. (Anya mesélt az ilyenekről, ez valami terepjáró.) Az ember, leült mellénk, elővette a billentyűs valamiét, amin egy tigrises háttér volt, beírta a képrenyőbe, hogy tigrsek-vilaga.elivepage.com és elkezdett böngészni. Végül elolvasta azt a részt ahol az oroszlánokról volt szó. Jó kis képerenyő volt, mert hullot valami fehér micsoda. Az ember ránk nézett, és ezt mondta:

- Ez egy laptop. Fogja a netet. A neten böngészni lehet. Ez a kedvenc oldalam! - Fejezte be végül.

- Szóval laptop. - Mondta Selly. - Nézd, ott van a képen Anya! - S vidámabb lett. 

Beesteledett. Az ember egy háromszögű ponyva alá vitt minket. Ott éjszakáztunk, reggelre nem volt ott az ember, és be voltunk zárva.

- HAZA AKAROK MENNI! - Kiáltotta Selly. Erre nem válaszoltam, mert Én is haza szerettem volna valahogy jutni. De ha ki is jutottunk volna, nem tudtuk melyik a helyes út haza. Újra ismerős alakot láttam meg, ami kívül motoszkált.

- Ki az?! - Kérdezte.

- Oroszlán! Grrrrrr! - Morogtam.

- Áááá! Anya azt mondta, hogy vigyázzak velük, de Ti pindurik vagytok! - Nevetett. Rájöttem, hogy nem hiéna, hanem egy zebra. 

- Segítesz kijutni? - Kérdezte Selly.

- Na jó! De hagyjátok a csordámat! - Parancsolta, majd alulról, a nyakával, felfeszítette a sátrat. Kirohantunk. Megköszöntük, majd futottunk. Útközben, egy tetemből megebédeltünk, majd tovább indultunk. Egy fa alatt megpihentünk, mert Selly elfáradt. 

- Haza akarok menni! De soha nem jutunk haza! - Mondta, miközben sírt. Felálltam.

- De, még ma haza jutunk! - Mondtam, miközben megpillantottam Anyát. Selly Anya felé futott, mint Én. Anya sírt, hogy elveszített minket, de soha nem fog többet előfordulni, és, egy érdekes kalandban vettünk részt. 

Később vadászni is megtanultunk, majd boldogan élhettünk. Még az ember is meglátogatott Minket, és gyakran megnéztük a tigrisek-vilaga.elivepage.com oldalt! 

Nézd meg Te is, mert az az oldal, az oroszlánok kedvence! 

 

                                            

 

Írta: Lüszi

 

 
Kiemelt hirdetések

- nincs aktuális kiemelt hirdetés -

 
Apró frissek

Elég sok kép el van tűnve még egy-két menüben. Azokat igyekszem a közel/távoli jövőben visszapótolni! :)

(2017.12.28.)

Mint láthatjátok, hoztam egy kis apróságot így év végére! Remélem, jövőre talán egy picit vissza tudom hozni ide az életet, de nem ígérek semmit, mert annak sosem lett jó vége! 

Kellemes Ünnepeket! ^^ :D

(2017.12.28.)

KÉPREGÉNY! Hogyan halt ki 3 tigris faj: KATT

(2017.02.17.)

 
Navigation
 
Chat

¤ Chat ikonok ¤

Lehetőleg kultúrált körülmények között folyjon a társalgás! :)

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
S.O.S.Adományvonal a hiúzokért

Most egyetlen hívással vagy SMS elküldésével segítheted a WWF munkáját! 

 

 
V.A.J.

- jelenleg nem jelentkeztem semmilyen versenyre -

 
Kitekintés
 

 

CSS Codes


Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |