Üdvözlet!

Üdvözöllek kedves látogató az én kis világomban! Az oldalamat azért hoztam létre, hogy minél több mindent megoszthassak veletek a nagymacskákról és a természetről. Nagyjából 7 évvel ezelőtt vált szenvedélyemmé a honlapszerkesztés és kisebb mélypontokkal, hoszabb zárásokkal cifrázva éveimet most újra megpróbálom visszaállítani oldalam régi fényét. Ha bármi kérdésetek, kérésetek, kívánságotok van nyugodtan írjatok, nem fogom leharapni senkinek a fejét! ^^ Rólam, mint szerkesztőről, amit a legfontosabb tudni, hogy Anettnak hívnak. :D 19 éves egyetemista vagyok, aki nagy lendülettel éli a kis életét! :)

----------------------

¤ Home ¤

¤ Macskák ¤

¤ Természet ¤


Itt az oldal kabalája! ^^ Kattoljatok rá, hogy fejlődjön! :P

 
Kreatív sarok

 
Cserék

Ha ki szeretnél kerülni ide, akkor írj nekem chatbe! Ide szinte bárki kikerülhet.

Csere ellenőrzés havonta!
Legutóbb frissítve: 2017.10.12.

 
Adatok

Cím: A természet macskái

Szerkesztő: Anett

Téma: macskafélék, természet, egyéb érdekességek

Mottó: "A tigris olyan,mint én: Ragadozó"

Ajánlott felbontás: 1366 x 768 (ez az én gépem felbontása, így ehhez igazítom a kódokat, képeket)

Ajánlott böngésző: Google Chrome

Nyitás: 2012. március 09.

CSS by: CSS kódok + saját alakítások

Elérhetőségek: 

micaanett@gmail.com


megszűnt oldalak

Ahol minden elkezdődött: tiger.sokoldal.hu

Nyitott: már nem tudom (2010-ben valamikor)

Zárt: 2011. április 20.

Ahol minden folytatódott: tigrisek-vilaga.elivepage.com

Nyitott: 2011. április 25.

Zárt: 2012. február 27.

 
Mancsok
Indulás: 2012-03-09
 
Eddigi versenyeim

Eddigi versenyeim

lde fogom leírni a versenyeimet ahova jelentkeztem. Valószínüleg nem mind fog bekerülni, mert vannak, amiket már elfelejtettem. ^^ Nagyjából idősorrendbe raktoam őket. Előre rakom mindig a legújabbakat. (Nem biztos, hogy pontos a dátum.)

( A táblaversenyeket nem rakom ki ide, mert abból annyi van, hogy fúúú... xD)


Dedign készítő verseny --> 2013. 10. 21.

Ezt a versenyt Ayame rendezte. Készíteni kellett egy fejlécet, egy táblát és egy ccs kódot halloween témában. 4. helyezett lettem, úgyhogy végülis 5 gkr-t nyertem. :P

Többfordulós verseny --> 2013. 08. 14.

Ez a verseny Kaktusz oldalán lett megrendezve. Összesen három forduló volt. Az első forduló honlapverseny és szavazással lehetett pontokat szerezni. A második fordulóban egy fejlécet kellett készíteni a természet témájában és kék-rózsaszín színekben. Itt maximum 5 pontot lehetett kapni. A harmadik forduló volt a legnehezebb, ugyanis itt egy történetet kellett írni arról, hogy ha kitűzünk egy célt, akkor az valóra válhat. Itt a max pontszám 10 volt. Végül összeszámolták a pontokat és végülis 19 ponttal a második lettem. :) Nyertem egy szép tigrises fejlécet, meg egy hátteret és egy oklevelet, amit a 'Díjaim' menübe ki is raktam! :)

(Itt a szép tigrises fejléc :D)

Állatfelismerő verseny --> 2013. 08. 03.

Ez a verseny Ayame oldalán került megrendezésre. Két egyszerű feladat volt. Az első, hogy meg volt adva 10 kép részlet és ki kellett találni, hogy melyik, milyen állatot ábrázol. A második, hogy meg voltak adva idézetek az oldal állatos cikkeiből és meg kellet találni, vagy felismerni, hogy melyik cikkből származtak. Ezután a jelentkezők közül sorsoltak, és én nyertem! :D Úgyhogy nyertem az oldalnak 30 kreditet. :)

G-portál nyári dizájn verseny --> 2013. 07. 11.

Ezt a G-portál főoldalán rendezték és a feladat az volt, hogy le kellett fotózni képernyőfotóval a honlapod nyári dizájnját. Hát végülis nem értem el semmilyen helyezést., de hát nem lehet mindig nyerni. ^^

Kisállat szépségverseny --> 2013. 06. 20

Ezt a versenyt Gazdi rendezte a saját állatairól szóló honlapján. A háziállatainkról kellett írni pár sort illetve képet kellett róla készíteni. Én két cicámmal indultam a versenyen: Findusszal és Micikével. 10 pont volt a maximum. Findusz 8 pontot kapott, Micike pedig megkapta a maximális 10 pontot. Micikével így elértük a 2. helyezést. Az oklevelet, amit kaptam, megtaláljátok a 'Díjaim' résznél.

Több kategóriás verseny --> 2013. 05. 26

Ez a verseny Ayame oldalán került megrendezésre. Több kategóriában is lehetett nevezni. Én neveztem az összesben. :) Volt novellaírás, fejlécszerkesztés, állatfotózás, honlapverseny, és versenyötlet kategória. Én mindegyiken indultam. Az állatfotózás kategóriában 2., a verseny ötlet kategóriában 1., és a honlapverseny kategóriában 4. lettem. Hogy miket nyertem és, hogy milyen egyéb helyezések voltak, azt itt lehet megnézni : Verseny eredmények

Fotó és Rajzverseny --> 2012. 09. 15

Fenrir oldalán lett megrendezve. Lehetett egy rajzal (teljesen mindegy milyen témában) nevezni és két fotóval melyeknek témája : Fő a nyugalom! :D Én a cicámról Finduszról küldtem be két fotót, és egy sárkányos rajzot. :D Az eredményt és az okleveleket megtaláljátok a Díjaim menüpontban. :))

Kincs kereső verseny --> 2012. 07. 21

Ez a verseny Chiery, Dreamy Animals nevű oldalán lett megrendezve. Az első fordulóban, egy A betűt kellett lerajzolni, ami nekem ilyenre sikerült: [A] Szerintem ez egész jól sikeredett. :) A második fordulóban egy kis fogalmazást kellett írni arról, hogy mi a legnagyobb kincsed. Én megírtam a fogalmazást, csak valamiért nem külde el az e-mailt, vagy nem érkezett meg Chieri-hez időben, így végül Tami lett a nyertes. De mivel én is megírtam ezért én is kaptam 10 kreditet, aminek nagyon örültem. :) Nagyon tetszett ez a verseny úgyhogy remélem, hogy máskor is lesz hasonló. ^^

Honlap verseny -->  2012. 04. 22

Ez a honlapverseny az I Love Animals oldalon lett megszervezve. Az itt résztvevő versenyzők honlapjairól készültek kritikák. Sajnos elég lassan, de mostmár az én oldalam kritikája is megvan. ^^ A kritika a következő lett:

"Anett oldala a nagymacskákkal foglalkozik. Nézzünk hát be eme csodás állatok életébe!
A fejléc egyetlen szerkesztett képből áll, ami nagyon szép, és minőségileg is jó. Az üdvözlőszöveg mellett itt kap helyet a menü és a cset is. A tartalom olvasgatásához regisztrálni kell az oldalra, így ezt meg is teszem.
A Nagymacskák menüben hét állatról kapunk átfogó, részletes leírást. Ez jól elrendezett, képekkel tarkított, de véleményem szerint néhány kiemelés még jól jönne, hogy külsőleg ne legyen egysíkú a sok szöveg.
A Természet menüben még nincs túl sok dolog, de mindenképp pozitív, hogy nem csak az állatokat, hanem az élőhelyüket is bemutatja az oldal.
Az Oldal menüben minden Nagymacskák Világás információ benne van, az Extráknál pedig számos érdekességet, szórakoztató dolgot találunk.
A grafikai rész még elég gyér, de ami fent van, az nagyon szép munka. Csak így tovább! Ezen kívül még sok érdekes dolgot rejt az oldal, érdemes körülnézni!
Az oldal címe teljesen megfelelő, illik a témához.
Összefoglalva Anett oldala tartalmas és tetszetős, sok sikert kívánok a további szerkesztéséhez!"

Squiby adopt verseny --> 2012. június 11.

Ezen a versenyen az volt a feladat, hogy adobtálni kellett egy állatot a squiby.net -ről. Akinek az állata a legnagyobb szintre fejlődött, az nyert. Én a második lettem, de ez is jó eredmény :) 

Tavaszi fotóverseny --> 2012. április 04.

 

Ez egy egyszerű fotóverseny volt. A lényeg az volt, hogy tavasszal kapcsolatos képeket fotózzunk. Én virágokat fotóztam a kertünkben és azt küldtem be. Mivel telóval fotóztam némelyik elég homályos lett. Nem értem el helyezést, de egy szép emléklapot kaptam. :)

Tavasz oldala verseny --> 2012. március 27.

Ezt a versenyt Frisco rendezte az új oldalán az Animal-Part-Club-on. Ez egy kredites verseny volt. Négy jelentkező volt összesen. Először egy szavazás döntötte el, hogy kikerül be a Top2-be. Először egy szavazatom, se volt. -.-" De aztán fordult a kocka és az élre kerültem (asszem) 30 szavazattal. Én és Fenrir jutottunk be a döntőbe. Ekkor jött a pontozás. Nagyon meglepődtem mikor kiderült, hogy én nyertem! :D Elejinte azt hittem, hogy esélyem sincs és végül első lettem! Ennek annyira nagyon örülök. És ezt köszönöm mindenkinek, aki a szavazásnál rám szavazott. ^^ 20 kreditet nyertem és egy szép oklevelet.

2. helyezett lett : Fenrir
3. helyezett lett : KRKat
Különdíjat kapott : Gordon, Ryuk és Reia

Nekik is gratulálok! :)

Képkereső verseny --> 2012. március 09.

Ez a verseny a leglényegesebb az összes közül, ugyanis ezen a versenyen nyertem ezt a honlapot. Ha nincs ez a verseny akkor nem létezne ez a honlap sem! Ez a verseny az Egy a falka oldalon lett megrendezve. Egy képet vágtak szét és különböző helykre voltak belinkelve a kis darabok és azokat kellett megkeresni és kirakni belőle a képet. Meg kell mondjam nagyon nehéz volt! Mire megtaláltam minden darabot... ráadásul nehezítés képpen volt kettő kakukktojás. Aki elsőnek rakta össze a képet az választhatott a nyeremények közül. És én lettem az első (sőt... csak én raktam ki xD) így én a honlapot választottam nyereménynek! És nagyon nagyon nagyon köszönöm Gordonnak, Ryuknak és Reiának ezt a versenyt! :D

Ajándék kereső --> 2011. december 29.

Ez a verseny szintén az animal-adorer oldalon lett megrendezve. Hasonló mint a tökkereső, csak itt karácsonyi ajándékcsomagokat kellett kerseni! :) Ezen a versenyen 2 hét képes hirdetést nyertem.^^

??? --> 2011. december 27.

Ezt a versenyt Lüszi rendezte. Ömm... őszíntén szólva nem izagán ugrik be, hogy ez milyen verseny volt. xD Azt tudom, hogy a wolfquest játékkal volt kapcsolatos. És én lettem a második, és kaptam egy oklevelet meg nyertem kép bannert. Majd ha eszembe jut, hogy milyen verseny volt, akkor kiírom.^^

  

Vers verseny --> 2011. november 19.

Ezt a versenyt Uyimo rendezte az oldalán. Egy karácsonyi verset kellett írni. Mivel az oldala bezárt a verseny vége előtt ezért, a verseny is félbeszakadt. De azért megmutatom nektek az én versemet.^^ (Képre van részerkesztve.)

!EL LOPNI TILOS!

Tökkereső verseny --> 2011. november 2.

Ez a verseny az animal-adorer oldalon lett megrendezve. Halloween alkalmából tököket kellett kerseni. Én lettem a 4. és így nyertem jó kis háttérképet. Ráadásul tigriseset. :D

Denevérkereső verseny --> 2011. október 31.

Halloween alkalmából Frisco elrejtett (asszem) három denevért a honlapján és meg kellett keresni, lehetőleg minél gyorsabban. Sikerült őket megtalálnom! :D Így kaptam egy szép oklevelet! ^^

Grafika verseny --> 2011. október 23.

Itt egy menüdobozt és egy oldalmodult kellett szerkeszteni. Mivel akkor még nem nagyon értettem a képszerkesztéshez ezért nem értem el helyezést, de a részvét a lényeg. ^^

Markings verseny --> 2011. október 22.

Feral Heart markings vagyis minta verseny volt szintén Frisco oldalán! =) Itt egy Haloweeni mintát kellett megtervezni! :) Mivel én voltam az egyetlen jelentkező így első lettem! xD

Fotó verseny --> 2011. augusztus 12

Ez egy wolfquestes fotóverseny volt, amit Zsófi rendezett. Az volt a feladat, hogy le kellett fotóznod a farkasodat az egyik ember nyom közelében. Öszvissz négy jelentkező volt, és én lettem a harmadik! :)

Triatlon --> 2011. július 2.

Frisco rendezett egy triatlon versenyt. Nagyon élveztem. :) Egy nagyon szép oklevelet nyertem és egy Feral Heart felhasználót. :)

Lion girl lett a 3.
NinjaWolf lett a 2.

És itt a csoportkép :)

 

 
Kiemelt hirdetések

- nincs aktuális kiemelt hirdetés -

 
Apró frissek

KÉPREGÉNY! Hogyan halt ki 3 tigris faj: KATT

(2017.02.17.)

 
Navigation
 
Chat

¤ Chat ikonok ¤

Lehetőleg kultúrált körülmények között folyjon a társalgás! :)

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
S.O.S.Adományvonal a hiúzokért

Most egyetlen hívással vagy SMS elküldésével segítheted a WWF munkáját! 

 

 
V.A.J.

- jelenleg nem jelentkeztem semmilyen versenyre -

 
Kitekintés
 

 

 

CSS Codes


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok